Pleisterwerken

Als stukadoor staat Krisma-Bouw vooral in voor het bepleisteren van binnenmuren en plafonds, zowel van nieuwbouwwoningen als renovaties. Doordat pleisterwerken zorgen voor de afwerking van ruwbouw naar een afgewerkt huis, bepaalt het in grote mate de waarde en de afwerkingskwaliteit mee van uw woning.

Binnenpleisterwerk kan op verschillende ondergronden worden aangebracht zoals beton, GYPROC, snelbouwsteen of cellenbeton. De bepleistering wordt manueel aangebracht en ieder oppervlak wordt vooraf met een grondeerlaag behandeld om zo een betere hechting te bekomen. Bij verandering van metswerk of materiaal wordt er een net geplaatst om zo barsten te voorkomen. Wij werken veelal met spuitplamuur voor de plafonds. Dit is het uitvlakken van plafonds tot 1 geheel. Deze manier van werken is goedkoper dan het uitpleisteren.

Na het plaatsen van GYPROC, kunnen we een volledige afwerking garanderen door het uitpleisteren van de naden en schroeven, alsook het volledig uitvlakken van de platen met spuitplamuur, dit zorgt voor een gelijke zuigkracht van de verf en een perfecte witte afwerking van het geheel.

 

Zo staan wij steeds in voor een perfecte afwerking.